Forretnings­relationer

Forretningsrelationer

Det er hyggeligt, det er sjovt, og det er et fantastisk netværk, man får bygget op. Man får knyttet nogle kontakter, man måske ellers ikke ville. Second Waves meget personlige tilgang gør aktiviteterne til uforglemmelige oplevelser for vores kunder og samarbejdspartnere.

– Morten Felding, tidl. adm. direktør, ATEA

Styrk relationerne

Alt hvad vi beskæftiger os med i Second Wave, har udgangspunkt i relationer mellem mennesker.

Det er nemlig ikke tilfældigt, at mennesker med succes, netop har sørget for at opbygge et stærkt netværk, som de formår at bringe i spil.

Det samme gælder for firmaer, hvor det er afgørende hele tiden at styrke relationerne til jeres kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Det er dét, vi hjælper jer med.

Hvordan gør vi?

Vi anser os selv for at være specialister i Business Relations. Det tør vi godt sige uden at ryste på hånden.

Det er her vi differentierer os fra resten af branchen og der, hvor vores berettigelse ligger.

Vi har opbygget et bredt netværk at kreative og inspirerende folk, der formår at overraske og ryste folk jeres deltagere sammen. Det er dét, der får dem til at tage ny viden til sig og se nye vinkler, når de skal arbejde sammen.

Samtidigt har vi gennem årene opbygget en knivskarp rutine og et netværk af underleverandører, der er sørger for alt det praktiske – uanset om det er fly, hoteller eller konference-afvikling, så I trygt kan fokusere på netop at skabe relationer.

Sådan kommer vi derhen

I den sidste ende drejer det sig om at hjælpe jer med at opnå en endnu bedre bundlinje i virksomheden.

Udgangspunktet er selvfølgelig jeres strategi og jeres mål – og vejen derhen handler i høj grad om, at skabe relationer. Det er dét, vi hjælper jer med.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.