Forretnings­relationer

Forretningsrelationer

Det er hyggeligt, det er sjovt, og det er et fantastisk netværk, man får bygget op. Derudover får man knyttet nogle kontakter, man måske ellers ikke ville. Second Waves meget personlige tilgang gør aktiviteterne til uforglemmelige oplevelser for vores kunder og samarbejdspartnere.,

– Morten Felding, tidl. adm. direktør, ATEA

Styrk relationerne

Organisationer har altid brug for at gennemgå og forny deres strategier regelmæssigt. Specielt når det kommer til, at sikre en kontinuerlig udvikling af virksomhedens relationer. Det holder ikke blot jeres eksterne virksomheds-kontaktflade skarp, men ligeledes jeres interne.

Det er ikke tilfældigt, at mennesker med succes også har et stærkt netværk som de formår, at udnytte når omstændighederne kræver det.

Alt hvad vi beskæftiger os med i Second Wave har i store træk udgangspunkt i relationer mellem mennesker. Det gør sig også gældende i de relationsbaserede aktiviteter vi sammen skaber.

Hvordan gør vi?

Vi anser os som specialister i Business Relations. Det tør vi godt sige uden at ryste på hånden. Det er her vi differentierer os fra vores konkurrenter samt resten af branchen, og derfor vi har vores berretigelse.

De største udfordringer ved at arbejde med relationsskabende aktiviteter er, at måle værdien og udbyttet heraf. Det er vi godt klar over.

Hos Second Wave, opererer vi med en kontaktpris pr. kunde, ved hjælp af vores egen TOUCHt™ model. Det kan fungere som en benchmark mod andre af jeres eventtyper. Såfremt det er relevant kan vi også opstille forskellige succeskriterier, eks. hvor mange nye møder/nye projekter etc. en aktivitet skal afføde indenfor en given periode.

Vi arbejder målrettet med at udvikle kreative løsninger og aktiviteter der understøtter endnu bedre kunderelationer eller øget medarbejdertilfredshed, så de opstillede målsætninger opnås . I den sidste ende drejer det sig om at hjælpe jer med en endnu bedre bundlinje i virksomheden.

Derfor

Vi forstår de strategiske og taktiske dispositioner. Dem forholder vi os til og bruger som udgangspunkt i vores arbejde. Der er vores måde at give oplevelsen en ekstra dimension. Som specialister på netop Business Relations har vi udviklet, gennemført og arbejdet med nationale som internationale kunder.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.