The Nordic Party

The Nordic Party

Flid belønner sig

Bygma Gruppen ønskede at hylde alle ansatte efter en travl periode med fabelagtige resultater – og beskeden var klar; det skulle være en fantastisk fest med internationalt format!

Over 2500 ansatte fra hele Norden blev indbudt og logistikken indbefattede, udover registrering, chartrede fly fra både Island og Sverige, rutefly fra Færøerne, samt bustransport med opsamling i hele Danmark – og selvfølgelig overnatning for alle gæster på mange forskellige Københavnske hoteller.

Autentisk venue

Festen blev holdt i smukke rustikke lokaler midt i København og der var skruet op for alle parametre for at imponere de glade medarbejdere – og det lykkedes!

Lige fra entreen med den imponerende velkomst af fakler, rød løber og pressevæg til det imponerende velkomstområde, smukke dekorationer, visuelt design, selfieboksene, lysene og Bygma bannerne og endelig til middagsområdet hvor storskærmene og den smukke belysning af scenen gjorde sit til at alle medarbejdere følte sig stolte over at være en del af noget stort.

Den internationale konferencier tog alle gæster ved hånden og guidede gennem aftenens pakkede program – og der var rigeligt at tage fat i.

Undervejs blev der naturligvis holdt behørige takketaler og uddelt erkendtligheder til de ansatte med længst anciennitet, som i Bygmas tilfælde er imponerende længe.

”Endnu engang faldt vores valg på Second Wave, da vi skulle planlægge en kæmpe koncernfest i København for vores nordiske kollegaer i Bygma Gruppen.
Second Wave havde som altid fingeren på pulsen med fokus på selv den mindste detalje fra dag ét. Og i tæt samarbejde med Heidi & Søren og deres professionelle leverandører gik et gigantisk planlægningsarbejde i gang. Det kulminerede i et ‘grande setup’, hvor taget (næsten) lettede, da over 2500 kollegaer mødte op til en forrygende fest med alt, hvad man kunne ønske sig: Fede Bygma-kulisser, formidabel opdækning til en 3-retters middag, en kæmpe scene med husband, international konferencier, en fantastisk DJ, underholdning og rockbands, der alle – hver for sig og tilsammen – blæste vores medarbejdere bagover. Stemningen var i top hele aftenen, og da festen sluttede, kørte busserne vores glade medarbejdere sikkert retur til deres hoteller. Stor ros til Second Wave for endnu engang at komme i mål med et brag af en fest for Bygma koncernen”

Lasse W Svendsen, marketingdirektør og Helle Grevy PA