Firmaarrangement

Alt inden for firmaarrangementer

Hos Second Wave er vi eksperter i firmaarrangementer, og har gennem 20 år realiseret drømme samt unikke oplevelser for en række forskellige erhvervskunder.

Hos os er kunden altid i fokus. Dette gør sig gældende uanset om der skal arrangeres en firmafest, grupperejse eller noget helt tredje. Vi lytter til kundens behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning. Hertil er imødekommer står vi til rådighed 24 timer i døgnet undervejs, uanset hvor i verden din firmaarrangementet afholdes. Dette er din sikkerhed for høj kvalitet og god service.

Vi værner omkring dine gode og unikke oplevelse, hvilket stiller krav til konstant at have en finger på pulsen, samt et bredt netværk af samarbejdspartnere. Vi er i konstant udvikling, og fornyer løbende vores koncepter og ideer, så de passer til efterspørgslen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med mere end 20 års erfaring som erhvervsrejse- og eventbureau spænder vores kompetencer bredt. Vi kan således hjælpe med en lang række af forskellige projekter. Nedenstående er et udsnit af det, som vi kan hjælpe med:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi har stor erfaring med specialopgaver, og er vant til forskellige forespørgsler. Dette gælder uanset kompleksiteten af disse.

Skal vi planlægge dit næste firmaarrangement?

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Ved dialogen identificerer vi hvilke behov og ønsker, som det kommende firmaarrangement skal opfylde. Herefter udarbejder vi gerne en løsning samt et prisoverslag, som er skræddersyet til jeres næste firmaarrangement.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 55 07 90 eller på E-mail: info@secondwave.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at arrangere et brag af en fest.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.