Klyngen

Netværket

Navnet er ”Klyngen” og omfatter personer, der repræsenterer en del af vores omfattende netværk. Klyngen’s kritiske øjne og ører er vores garant for, at vi konstant udvikler os i den rigtige retning og altid er på forkant med de krav som kunderne med rette kan forvente af Second Wave.

Lars Michaelsen

Lars Michaelsen

Sportdirektøren

Lars Michaelsen er i dag sportsdirektør for et professionelt cykelhold, hvor han er kendt som en mand med god taktisk forståelse, og med sans for at udnytte alle de uforudsigelige ting, der opstår i løbet af en etape og et cykelløb. Tidligere er Lars professionel dansk cykelrytter, som kørte for det danske cykelhold Team CSC indtil Paris-Roubaix 2007, hvor han kørte sit sidste løb.

Lars Storck

Lars Storck

Multikunstneren

Er professionel musiker, sangskriver og spiller i popgruppen Zididada og trommegruppen Drums Across. Har spillet 10 år i Sydafrika og vundet en Grammy sammen med jazzpianisten Carsten Dahl. Lars har turneret i ind og udland de sidste 20 år. Lars har en spændende og kreativ tilgang til teambuilding via musikken.

Ole Kibsgaard

Ole Kibsgaard

Musikeren

Dansk musiker og producer. Han har samarbejdet med en lang række musikere og har været medlem af Shu-Bi-Dua siden 1997. Fra 1997-2009 medvirkede han i børneprogrammet Kaj og Andrea på DR1. Under Covid-19 var Ole vært på DR1 sammen med Kaya Bruel til fællessang. Ole har i mange sammenhænge fungeret som arrangør og kapelmester i forbindelse med diverse shows på bl.a. Det Kongelige Teater, Operaen og DR’s koncertsal. Ole er i fritiden en særdeles aktiv outdoor mand.

Henrik Boserup

Henrik Boserup

Kokken

Henriks styrke er hans store passion for sit håndværk og det at få ting til at ske. "Jeg elskede suset i restaurationkøkkenet. Det var en sport. På tid. Altid på tid, med så få fejl som overhovedet muligt. Mange retter med mange momenter der skulle sidde lige i skabet. A la carte. Hver dag var en slags VM finale"

Hans Henrik Beck

Hans Henrik Beck

Strategen

Lagde fundamentet for Quartz Strategy Consultants - nu QVARTZ - i begyndelsen af 1999. Ønsket var at skabe et solidt alternativ til de amerikanske management konsulentfirmaer. Hans Henrik har stor erfaring med strategiudvikling og implementering på tværs af en række industrier. Han har arbejdet i management consulting siden 1992

Eric Strid

Eric Strid

Barcelona eksperten

Eric er Second Wave’s øjne og ører i Barcelona og er en vigtig del af planlægning og gennemførelse af aktiviteter i Spanien. Men Eric er også stærk i Frankrig og Italien. Eric startede sit første vin selskab i midten af halvfemserne, sammen med Michelin restauranten Era Ora i centrum af København. Han flyttede til Barcelona 1999, og har arbejdet som vin mægler og med vin eksport siden da.

Thomas Bjørn Tingstrup

Thomas Bjørn Tingstrup

Entreprenøren

Gennem sin deltagelse i alt fra små private kunst- og kultur-projekter til store virksomheder, der involverer reklamer, revisorer, kunstnere, advokater, marketingsfolk og andre har Thomas erhvervet sig en unik evne til at angribe og løse problemer i u-traditionel måde. Seneste succesfulde projekt er de meget roste Tings Hotel i Katmandu og i Lissabon, der er unik på sin helt egen måde.

Nicolai Jung

Nicolai Jung

Advokaten

Nicolai rådgiver danske og udenlandske virksomheder indenfor køb og salg af virksomheder/M&A, private equity/venture capital-investeringer, komplekse kommercielle kontrakter og selskabsretlige forhold. Han er medlem af Danske Advokater, International Bar Association (IBA), Danske Bestyrelsesadvokater samt Københavns Advokatforening.

Peter Lykke Thomsen

Peter Lykke Thomsen

Økonomen

Peter har foretaget investeringer i unoterede virksomheder og udvalgte kapitalfonde i hele verden. Han har været adm. direktør og bestyrelsesmedlem i flere selskaber. Peter udfører værdiskabende ledelse, hvor det er mennesker, der er fælles om at nå målet.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.