Firma- og grupperejser

Firma- og Grupperejser

Vi har 20 års erfaringer i at lave firmarejser, events og konferencer for nogle af dansk erhvervslivs helt store virksomheder.

Vi har skabt 3-dages konferencer i Madrid med 2.000 deltagere. Vi har givet top-sælgere deres livs safari i Sydafrika. Og vi har arrangeret unikke lanceringer af eksklusive luksusbiler.

Spørgsmålet er: Hvad passer til jeres behov?

Rejse events relationer

Grupperejser som skaber unikke oplevelser

Vores særlige kompetence er ikke bare at finde unikke rejsemål og locations, som overrasker folk. Det er blot grundlaget vi bygger på.

Vi sætter en særlig ære i at kombinere de rejsemål eller event-lokationer med oplevelser, som engagerer deltagerne, så de har noget at snakke om og kan huske turen længe efter.

Samtidigt har vi opbygget et netværk af folk, der kan løfte jeres netværksmøde eller jeres konference med et indspark, som får folk op af sædet og får dem til at engagere sig.

Realiserer dine ønsker

Vi har 20 års erfaring i at arrangere erhvervsrejser, events og grupperejser.

Den erfaring gør først og fremmest, at vi ved vores kunder har forskellige behov og forskelligt fokus for den opgave der skal løses.

Nogle gange er den rigtige løsning en, hvor hele virksomheden skal rystes sammen. Andre gange er det nogle få udvalgte kunder, der skal have en oplevelse som de ikke glemmer.

Det er her vores erfaring kommer ind, fordi vi ved, hvad der fungerer og vi ved, hvad der findes af muligheder.

Dernæst gør vores erfaring, at du kan læne dig tilbage og være sikker på, at tingene nok skal køre – helt som aftalt. Vi glemmer ikke noget, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Du kan koncentrere dig om at være vært for dine gæster og deltagere. Resten har vi allerede tænkt over.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.