Firma- og grupperejser

Firma- og Grupperejser

Mere end 20 års erfaring indenfor B2B rejser og konferencer sikrer jer unikke oplevelser. Sammen med jer som kunde skaber vi den perfekte løsning for jeres rejse, konference eller event. Vores passionerede team arbejder målrettet på, at give vores kunder den ultimative oplevelse. Vi stræber altid efter, at give vores aktiviteter en ekstra dimension.

Skaber oplevelser

Som erfaren B2B rejsearrangør finder vi destinationen, imødekommer alle behov og er til rådighed 24 timer i døgnet undervejs, uanset hvor i verden din destination er. Med højt engagement, indlevelse og respekt for dig som kunde, vil du opleve høj kvalitet uanset hvilket arrangement eller rejser du ønsker.

Vi bruger konstant ressourcer på at styrke og pleje vores netværke af agenter og samarabejdspartnere. Vi ser det som yderst vigtigt at produktudvikle og holde fingeren på pulsen over hele verdenen. Det giver sikkerhed for jer som kunde når I arbejder med Second Wave Travel. Vores mange års erfaring i rejsebranchen fornægter sig ikke i planlægningen af den næste konference, ledermøde eller incentive tur I ønsker at aktivere.

Realiserer dine ønsker

Løsningerne vi præsenterer, er altid med udgangspunkt i virksomhedens mål og forventninger. Om det er transport fra A-B eller et ønske om, at komme veludhvilet frem i et flysæde med bedre plads til at sove, så er vi i stand til at hjælpe jer.

Vi er vant til at vores kunder stiller krav. Hotellets beliggenhed kan nogle gange være vigtig i forhold til møder og konferencer. Valget af location eller restauranter skal mange gange afspejle kulturen i virksomheden, så værdierne er afstemt overfor kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer. Andre gange, er det primært en seng at sove i, der er det egentlige behov. Uanset kravet er vi til for at hjælpe jer.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.