Firmafest

Vi planlægger jeres firmafest

Søger du et kompetent og erfarent erhvervsrejse- og eventbureau til at stå for planlægningen af firmafesten? Så er Second Wave det sikre valg. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, samt et dedikeret team af dygtige specialister.

Når der skal afholdes firmafest er det essentielt, at der er styr på planlægningen fra start til slut. Firmafesten skal udformes efter jeres ønsker og behov, så i får den ønskede oplevelse. Hertil skal vigtigheden i et firmaarrangement som dette ikke undervurderes, da det skaber glæde og sammenhold blandt medarbejderne.

Hos Second Wave har vi et bredt netværk af dygtig samarbejdspartnere, som vi konstant bruger ressourcer på at udvikle, så vi konstant har en finger på pulsen. På den måde kan vi tilbyde de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi arrangerer firmafester i Danmark og udlandet

Second Wave er din festarrangør – uanset om festen skal afholdes i Danmark eller udlandet, så sørger vi for at I får en uforglemmelig oplevelse. Vi imødekommer alle behov, og er til rådighed 24 timer i døgnet undervejs. I er således i trygge hænder, når I vælger os som samarbejdspartner.

Med stor erfaring indenfor firmaarrangementer, grupperejser, firmarejser og konferencer, spænder vores kompetencer bredt. Dette er din fordel som kunde, da det således kun er fantasien, som sætter grænser.

En god firmafest huskes altid for den gode mad, musik, omgivelser og serviceniveauet. Vi sætter altid barren højt, når det kommer til disse parametre, så vores kunder får realiseret deres drømme.

Få realiseret den bedste firmafest

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring jeres kommende firmafest? Hos Second Wave sidder vi klar til at gennemgå jeres ønsker og behov. Hertil til at forklare hvordan vi som samarbejdspartner kan skabe en unik oplevelse for jer.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 55 07 90 eller på E-mail: info@secondwave.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.