Eventbureau

Eventbureau med kunden i fokus

Søger du et kompetent og erfarent eventbureau til planlægning af firmarejse, konference eller noget helt tredje? Så er du det rette sted. Second Wave er et specialiseret erhvervsrejse- og eventbureau med mere end 20 år erfaring.

Som professionelt full-service eventbureau i Danmark og udlandet sætter vi en stor ære i vores arbejde, og er med fra start til slut i processen. Vi besidder et dedikeret og fagligt skarpt team, som sikrer vores kunder unikke oplevelser. Uanset hvilket arrangement eller rejser du ønsker, så vil du altid opleve høj kvalitet og service ud over det sædvanlige, når du vælger os som samarbejdspartner.

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Dette gør sig gældende uanset om du skal arrangere virksomhedens næste firmafest, firmaarrangement eller grupperejse. Vi lytter således til jeres ønsker og behov, og skræddersyr i samarbejde med jer den perfekte løsning.

Styrk relationerne gennem unikke oplevelser

Der hersker ingen tvivl om, at arrangementer mellem kollegaer styrker sammenholdet, og er en motivationsfaktor. Effekten af at investere i firmaarrangementer er således høj. Det kræver dog stor ekspertise og et bredt netværk, hvis kvaliteten skal være i top – og det besidder vi hos Second Wave. Vi bidrager med en stor palette af kreative og faglige specialister og eksperter til jeres arrangement. På den måde sikrer vi et succesfuldt event.

Vi er vant til, at vores kunder stiller krav, hvilket også bør forventes når et erfarent erhvervsrejse- og eventbureau vælges til at stå for opgaven. Vi går derfor altid den ekstra mil for at opnå det perfekte resultat, og dermed realisere samtlige behov og forventninger.

Start dialogen omkring dine ønsker og behov

Dialogen starter med en uforpligtende snak, hvor vi identificerer jeres ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning til jeres næste arrangement.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan få realiseret jeres drømme. Vi kan kontaktes på telefon: 53 55 07 90 eller på E-mail: info@secondwave.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.