Firmarejser

Firmarejser som skaber unikke oplevelser

Står du og skal arrangere virksomhedens næste rejse? Så er du det rette sted. Hos Second Wave besidder vi mere end 20 års erfaring indenfor B2B rejser og konferencer, og har gennem årene skabt unikke oplevelser for en bred vifte af kunder.

Vi er af den overbevisning, at den bedste firmarejse bliver skabt ved at have kundens behov og ønsker i fokus. Sammen med jer som kunde skaber vi således den perfekte løsning for jeres grupperejse, konference, firmafest eller event. Vores passionerede team arbejder målrettet på, at give vores kunder den ultimative oplevelse. Vi stræber altid efter, at give vores aktiviteter en ekstra dimension.

Professionelt eventbureau med speciale i firmarejser

Som erfarent B2B rejse- og eventbureau, imødekommer vi altid vores kunders behov og ønsker. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet undervejs – dette gør sig gældende uanset hvor destinationen går hen. Når du vælger os som din samarbejdspartner, vil du opleve høj kvalitet og god service. Vi sætter en ære i vores arbejde, og i at skabe unikke oplevelser for vores kunder.

Hos Second Wave plejer og styrker vi konstant vores brede netværk af agenter og samarbejdsspartnere. Vi har således hele tiden en finger på pulsen over hele verdenen, og kan produktudvikle efter dette. På den måde kan vi tilbyde unikke løsninger til jeres næste firmarejse, firmaarrangement, konference eller noget helt fjerde.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hos Second Wave er kunden altid i forreste række, hvorfor vi stræber efter at leve op til alle krav og forventninger – uanset om det er hotellets beliggenhed, valget af location eller mulighederne for restauranter og andet. Vi afstemmer således altid værdierne med kunden, samarbejdspartnerne eller kollegaerne. På den måde sikrer vi perfekte og unikke firmarejser.

Start dialogen omkring jeres behov og ønsker til firmarejser allerede i dag. Vi gennemgår gerne disse nøje, så vi kan skræddersy den perfekte løsning til jer som kunde. Vi kan kontaktes på telefon: 53 55 07 90 eller på E-mail: info@secondwave.dk.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.