Barcelonatur skabte bro mellem nordiske kollegaer

Barcelonatur skabte bro mellem nordiske kollegaer

Rejsen

Det er kendt, at en rejse og fælles oplevelser kan styrke sammenholdet i et team. Præmissen var derfor klar. I skal samle vores medarbejdere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til vores årlige konference. Gerne et varmt sted, hvor vi kan styrke relationerne på tværs af landegrænserne og samtidig have det sjovt socialt.

Med 50 gæster fra de nordiske lande valgte Medidyne at holde deres årlige konference i Barcelona – godt krydret med team-skabende aktiviteter. Second Wave har et indgående kendskab til netop Barcelona og havde sammensat et spændende og sjovt program for de tre dage i Barcelona.

Second Wave sikrede, at ankomsterne fra både Sverige, Finland og Danmark forløb smidigt og i løbet af eftermiddagen samledes hele Medidyne på hotellet i Barcelona. Derefter var der mulighed for at gøre sig klar til det årlige Nordic Staff Meeting kombineret med middag på en dejlig restaurant i centrum af Barcelona.

Turen til Barcelona fik den bedste rating vores gruppeture nogensinde har fået.
Er du gal, det er stærkt

Små team-aktiviteter skabte socialt sammenhold

For at styrke sammenholdet yderligere var gruppen inddelt i mindre hold til dagens teamaktivitet, hvor alle skulle finde den hurtigste vej gennem Barcelona – fra det legendariske bjerg Montjuic og hele vejen til stranden – på løbehjul, på cykler, på gåben eller med lokale busser.

På turen skulle man i fællesskab løse flest mulige opgaver via en Ipad og samtidigt nå målet hurtigst. Det skabte hurtigt holdånd og hvæssede konkurrence-generne.

Om aftenen var der lagt op til stor award-ceremoni på hotellets lækre tagterrasse, der tog sig ekstra godt ud i den smukke og farverige solnedgang. Efter de obligatoriske takketaler blev gæsterne kørt til den populære Restaurant CDLC, hvor alle blev forkælet med lækre moderne tapasretter, havudsigt og cool rytmer fra DJ’en.

Ingen tur til Barcelona uden et besøg i Den ufuldendte men imponerende kirke La Sagrada Familia, der betragtes som Antoni Gaudis mesterværk. På den guidede tur rundt i byen fik vi et dybere indblik i byens historie, de forskellige bydele, Gaudis kunstværker, samt et besøg på Montjuic med den fantastiske udsigt over byen.

Fælles Paella-udfordring

Endnu en sjov og udfordrende teamaktivitet satte gang i samarbejdet og konkurrenceånden. Denne gang skulle der dystes i hvilket hold, der kunne kreere den bedste Paella på den gamle herregård i Alella i udkanten af Barcelona.

Under kyndig vejledning af lokale kokke – og med et dejligt glas vin i hånden – skulle hver gruppe kreere deres version af den spanske ret. Dernæst fik de selvfølgelig også lov at nyde maden i de smukke gamle lokaler akkompagneret af en trio, der spillede lækre bossanova toner. Efter turen sendte Medidyne et spørgeskema rundt til alle deltagere, der værdsatte både aktiviteter og det præcise og gennemførte program:

“Second Wave seemed to have the entire tour under control. I do not believe that we have ever been this punctual before. The Barcelona trip was successful and well organized. Thank you again for arranging a couple of great days in Barcelona!”

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.