Om Second Wave

Hvem er vi?

”Semler100, var fejringen af Semler Gruppens 100 års jubilæum. Second Wave leverede den største og mest visionære begivenhed for os i nyere tid. Konceptudvikling, projektledelse og den visuelle identitet udgjorde tilsammen et brag af en fest med verdensklasse artister som bliver svær at overgå. En altid professionel, positiv og ikke mindst imødekommende tilgang til projektet kendetegner de yderst kreative og kompetente folk hos Second Wave. I fortjener de største anbefalinger herfra.” lyder det fra Vicekoncern Direktør Kim S. Rasmussen

Vi styrker dine relationer gennem engagerende opelvelser

Slangudtrykket Second Wave stammer fra surferverdenen og er symbol på dén ultimative bølge for surferne. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når din virksomhed har fået en unik oplevelse, uanset om I planlægger en konferencerejse, en relationsaktivitet eller et firmaarrangement. Vi mestrer hele paletten, fra det uortodokse salgsmøde for et særligt team til jubilæumsfesten for 4.000 mennesker. Du kan få et indtryk af vores arbejde under vores mange cases.

Second Wave har mere end 20 års erfaring med at udvikle og eksekvere store og mellemstore virksomheders relationsopbyggende aktiviteter. Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.

Vi har et ukrukket, agilt team med en praktisk tilgang til opgaverne, og du vil opleve kvalitet, nøjagtighed i leverancerne og god kommunikation uanset, om din aktivitet er stor eller lille. Besøg os i centrum af Hellerup, eller ring til os på 5355 0790 for et uforpligtende møde.

Vores mission er relationer

Vi er et specialiseret erhvervsrejse- og eventbureau med ekspertise indenfor relationsopbygning både i form af rejser, oplevelser og konferencer. Vi er et full-service bureau med mange års erfaring i både Danmark og udlandet.

Forandring fryder

Vores rejser, konferencer og events er af højeste kvalitet, og de evner at transformere din virksomheds holdninger og værdier, internt såvel som eksternt. Vi stræber efter at være jeres katalysator for forandring og ikke mindst for resultater, uanset om I skal på en firmarejse, planlægger en incentive tur eller konference.

Second Wave er AAA-sølvcertificeret

Dine penge er sikre hos os! Vi er nemlig en ud af få virksomheder med en Sølv AAA-kreditvurdering; den højeste kreditakkreditering mulig. Og den har vi haft i mere end fem år i træk. Vi er selvklart medlem af rejsegarantifonden.

Klyngen

Sådan holder vi det faglige niveau og udvikler os.

Innovativ produktudvikling, er en grundlæggende værdi for Second Wave. Vi har samlet en gruppe af personer der hver især besidder en enorm viden og ekspertise indenfor netop deres område. Navnet er ”klyngen” og repræsenterer en del af vores omfattende netværk.

Værdier

Second Waves mission er at styrke din virksomheds interne og eksterne relationer gennem engagerende oplevelser.

 • Indsigt

  Vi engagerer os i jeres situation, finder ind til sagens kerne og afklarer jeres behov. Vi har mange års erfaring og ved, at hver virksomhed og hver situation er unik; det kræver sin specielle og skræddersyede løsning.

 • Begejstring

  Fra sportens verden ved vi hvor vigtig, det er at coache og skabe begejstring for at få gode resultater. Samvær og nærvær skaber relationer, især når de tilsættes et element af leg og glæde. Med begejstring skaber vi engagement.

 • Udsyn

  Vi ved, hvad der rør’ sig, og verden er vores legeplads! Vi er nysgerrige, udforsker nye muligheder og afprøver grænser. Vi er ikke groet fast i kendte løsninger, men er i konstant bevægelse for skabe skæve og originale løsninger.

 • Tryghed

  Vi ved, hvad det kræver at lave relationsskabende aktiviteter af høj kvalitet: En detaljeret planlægning er afgørende, og vi har det bedste netværk af samarbejdspartnere. Vi er med hele vejen og sikrer en professionel afvikling. Vi er til stede, tager ansvar og giver omsorg – og det giver tryghed.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.