Island: Når belønningsturen kan mærkes helt ind på kroppen

Island: Når belønningsturen kan mærkes helt ind på kroppen

Action og barsk natur

Incentive-ture skal skabe team-spirit som deltagerne taler om længe efter. Vi sendte topsælgerne fra et forsikringsselskab til Island og pakkede turen med action, barsk natur og kulinariske oplevelser.

Forsikringselskabet IF har flere gange valgt Second Wave, når de skulle belønne deres topsælgere fra bilforsikringsbranchen. Denne gang sammensatte vi en tur til Nordatlantens største legeplads for voksne: Island. Alle sejl var sat til for at skabe en oplevelse som alle kunne fornemme helt ind på kroppen.

Turen startede med en faglig konference for alle sælgere og en lækker 8 retters middag direkte på havnefronten i Reykjavik på restaurant Kopar.

Herefter var rejsen spækket med action prægede oplevelser fra start til slut. Deltagerne drog først afsted på kør-selv-tur i store islandske jeeps med offroad kørsel gennem vandhuller, på smalle stier og på de fantastiske sorte lava-strande, som man finder overalt på Island.

Ved Silfra snorklede de i det velsagtens klareste vand i verden. Her er vandet blot 2 grader ”varmt” og man svømmer direkte over det sted, hvor de to kontinental-plader mødes og hvor vandet er så klart, at sigtbarheden er over 100 meter.

Det er det bedste Kick Off, jeg har været til i mine snart 17 år hos Iveco.
Hele opbygningen sad lige i øjet

Unik oplevelse

Frokost blev indtaget på Fjorubordid, som serverer de mest udsøgte lokale langoustini i simple men hyggelige omgivelser.

På Island mærkes naturen i mere rå form end så mange andre steder, og dagen efter bød på ekstremt stormvejr, så alle var lidt spændte på dagens udflugt – ATV kørsel på Reykjanes. Halvøen har et hårdt og råt landskab og på grund af vejrliget blev turen ekstra forblæst. Men det gjorde blot oplevelsen endnu mere unik.

Efter en kold og forblæst dag var det rart med et varmt dyp i Den Blå Lagunes ca. 40 grader varme vand – et must-see når man besøger Island.

Frokosten blev indtaget på en af Islands bedste frokost restauranter med udsigt over lagunen – Restaurant Lava.

Den sidste aften var der reserveret bord på endnu en unik restaurant – Grillmarkadurinn – som byder på et fantastisk udvalg af islandske gourmet specialiteter.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.