Lundbeck GIT Summer Event

Lundbeck GIT Summer Event

Air to the brain

Lundbecks årlige sommerevent har det formål at give medarbejderne ”air to the brain”, samtidig med at den interne sammenhængskraft i organisationen skulle styrkes gennem meningsfulde kollektive aktiviteter. Second Wave var ansvarlig for udvikle et program, der imødekom de specifikke krav og behov som Lundbeck havde.

Det værste udgangspunkt rummer de største oplevelser

Medarbejderne blev delt op i selvvalgte aktivitetsgrupper, som var skræddersyet til Lundbecks specifikke behov og som harmonerede med det valgte tema – “air to the brain”. Gæsterne blev udfordret og grænserne blev testet samtidig med, at der blev givet nye perspektiver ved hver aktivitet, der gjorde det muligt for medarbejderne at lade sig inspirere.

Efter dagens aktiviteter blev medarbejderne transporteret til Carlsberg-byen, hvor Second Wave havde arrangeret forfriskninger og et spændende foredrag ventede. Her leverede drengene fra ”Nul Stjerner” et underholdende og inspirerende oplæg, der fangede opmærksomheden fra alle tilstedeværende i lokalet og gav anledning til et godt grin.