Forhandlermøde i smukke omgivelser

Forhandlermøde i smukke omgivelser

Forhandlermøde i smukke omgivelser

Honda Marine havde til formål at præsentere deres nyeste bådmotorer for deres svenske forhandlere, som var samlet i den naturskønne Stockholmske skærgård. Grand Hotel Stockholm fungerede som base for arrangementet, hvor der blev afholdt konference, produktpræsentationer og mulighed for at afprøve de nye motorer i smukke omgivelser.

Enjoy the ride

Second Waves ansvarsområder blev udført i tæt samarbejde med Honda og omfattede følgende opgaver:

  • Invitation og registrerings site
  • Hotelophold og forplejning
  • Location search
  • Dekoration og udsmykning
  • Lyd, belysning, AV-udstyr og teknisk infrastruktur
  • Projektledelse

Gæsterne ankom om eftermiddagen, hvor Second Wave stod klar til at byde dem velkommen, sørge for indkvartering og formidle nødvendig information. Derefter blev der afholdt konference, hvor der var sørget for passende forplejning og faciliteter til at sikre en vellykket konference. Dagen blev afsluttet med en fornem middag og dertilhørende aktiviteter, der skabte mulighed for netværk og styrke samarbejdsrelationerne. På den følgende dag blev der testet bådmotorer i smukke omgivelser, fuldt udstyret til formålet, inden deltagerne tog afsked og sagde “på gensyn.”

“1000 thank you for the last 3 days! I´m super happy and content.I always feel safe/secure having you around. All the dealers that I spoke to were really positive about the conference and future relationship with Honda”

Carola Larsson, Head of Marketing & PR, Honda Motor Europa