Når du ryster kroppen – ryster du folk sammen

Når du ryster kroppen – ryster du folk sammen

Opgaven

Opgave fra IT-firmaet Convena var relativ simpel: ”Vi ønsker at ryste vores medarbejdere bedre sammen på tværs af flere lande – og det skal være sjovt samtidigt.”

Second Wave satte sig for at skabe et komprimeret program, som både overraskede deltagerne og bogstaveligt talt rystede gruppen grundigt sammen – både mentalt og fysisk.

Begejstring smitter

Deltagerne kendte ikke programmet før det gik løs, så overraskelsen var stor, da de fra morgenstunden blev modtaget af rytmeguruen Lars. Han har gennem sin barndom i Afrika og sit job som docent på Rytmisk Musikkonservatorium udviklet sig eget fag ”rytmetræning”, som deltagerne blev kastet ud i. Den lektion gav fri passage uden om intellektet, frigav en masse endorfiner og gjorde, at deltagerne fik deres kollegaer at se på helt nye måder.

Deltagerne fik en hurtig forfriskning, og så blev de straks kastet ud i Rib Boats til en tur i rasende hastighed ud over Øresund. De lette og lave både formår at sejle med over 100 km/t, og det gav et solidt adrenalinkick, før deltagerne blev sat i land på Refshaleøen i København.

Tak for en super dag og aften. Vi har fået fantastisk respons på dagen fra samtlige medarbejdere. I leverede varen – tak.
Morten Felding, CEO