Historisk Kick-Off møde

Historisk Kick-Off møde

Opgaven

Når virksomheder samler deres topfolk på tværs af landegrænser, kræver det et professionelt setup og design, der hæver sig over det almindelige.

Lundbecks årlige strategiske Kick-Off inkluderede for første gang den amerikanske del af IT-gruppen. Derfor var det oplagt at benytte en venue, der emmede af dansk historie og et program, der var krydret med dansk og nordisk kultur og som samtidig havde professionelle faciliteter til konference.

Derfor havde Second Wave valgt den klassiske Hamlet-by Helsingør og Kronborg Slot som udgangspunkt.

Team building

Undervejs var der afsat tid et kulturelt indslag på Kronborg, hvor gruppen blev mødt af Renæssance-musikere, der bød velkommen over vindebroen til et smukt belyst slot. Efter en privat rundvisning på hele slottet var der samling i Frederik den 2. vinkælder, hvor der blev budt smagsprøver af Renæssance-mad imens der blev lyttet til middelalder musikere i den fineste udklædning.

Selve konferencen blev holdt på Hotel Marienlyst, der både er en professionel og smuk ramme, hvor de dygtige ledelseskonsulenter fra Implement stod for det faglige indhold.

Her var både udfordrende og kreative Team-opgaver for hele gruppen – blandt andet smagning en svensk klassiker, nemlig åbning af surstrømming – heldigvis gennemført under åben himmel.

Knivskarp eksekvering af vores strategimøde. Og rigtig godt med turen til Kronborg, det afbræk var genialt efter en hård dag. Jeres to magikere tog virkelig kegler hos alle medarbejderne, det var et kæmpe hit. Igen et meget professionelt gennemført arrangement – tak!
Claus Thomsen, CIO, Senior Vice President, Lundbeck