Unikke events løftede Prag-tur til minderig oplevelse

Unikke events løftede Prag-tur til minderig oplevelse

Inspirerende tur

En rejse er altid godt til at skabe sammenhold. Men det er de unikke events, der løfter turen, så man husker den mange år frem. Og netop det er Second Waves speciale. Da Nordania Finans skulle finde den bedste og mest inspirerende tur for deres topsælgere, var der flere destinationer på tegnebrættet. Budgettet skulle holdes og i samarbejde med Second Wave faldt valget på Prag, da byen har ekstremt meget at byde på.

Udover, at der er kort flyvetid og priserne på både fly og hotel er yderst rimelige, så har byen masser af shopping, kultur, arkitektur, historie og ikke mindst – action!

Overraskende aktiviteter

Med Second Waves kontaktnet i byen bliver det muligt at opleve byen fra en helt anden side end de traditionelle turistattraktioner tilbyder.

Deltagerne startede med et rally i gamle familie-ejede Skoda 120‘ere, som blev produceret i Tjekkiet i gennem 70’erne og 80’erne, gennem det smukke bøhmiske landskab.

Undervejs var der stop i små idylliske landsbyer, hvor forskellige opgaver krævede, at man tog kontakt til lokalbefolkningen, for bl.a. at spørge om vej, købe dagens avis, lave en billedserie eller løse en Skoda Quiz på tid.

Alt i alt et rigtigt godt program

Oplevelsesrig tur

Turen bød senere på besøg i den lille by Milovice, hvor en lokal, tidligere soldat, har samlet en ladefuld af artefakter fra bl.a. 2. verdenskrig. Han guider selv gennem de forskellige køretøjer og var klar til at svare på deltagernes engagerede spørgsmål om blandt andet T-34, T-55, T-72 tanks, OT-64 armored personnel carriers og en original Soviet rocket carrier.

Herefter fik alle lov at køre selv i de store BMP-tanks, der stammer tilbage fra 1960’erne, hvor Tjekkiet var besat af bl.a. Sovjetunionen og Ungarn. Turen var et ”bumpy ride”, som krævede en del køreteknik. Efterfølgende var der hjemmelavet gullasch – indtaget primitivt og lækkert i et tidligere kampkøretøj, der var bygget om til lejligheden.

Tjekkerne er et øl-elskende folk, og hvad Tjekkiet måske ikke kan diske op med af udsøgte lokale måltider, kan de i den grad hente ind på øl. Det nyeste tiltag er beer-spa’s, hvor man bader I ekstrakter fra øl – selvfølgelig med en hane ved siden af karret, så man ikke bliver tørstig undervejs.

Og når en håndfuld mænd rejser til Prag, kommer man selvfølgelig ikke udenom en øl-smagning på et af Prags ældste bryghuse. Her er der rig mulighed for at smage på de forskellige sorter i autentiske omgivelser med god stemning og lokal sang og musik.

Som på de fleste af Second Waves rejser var der indlagt en eftermiddag til oplevelser på egen hånd. Her var der rig mulighed til at udforske byens arkitektur med besøg på Karlsbroen, Prags Borg og det astronomiske ur i det gamle bycentrum, inden turen gik tilbage til København.

Efter turen var der rigtig god respons og alle deltagere var enige om, at Second Wave havde sammensat et rigtig godt program.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.