Netværks-bog fra TDC: På tærsklen til en digital revolution

Netværks-bog fra TDC: På tærsklen til en digital revolution

Digital transformation

Hvordan går man skridtet videre fra erhvervsnetværk til egentligt fremtidsfortælling? TDC forvandlede sine relationer til samarbejdspartnere og fremtidsforskere med bogen “Begyndelsen”.

Den digitale transformation er over os! Danmark skal rustes til en binær fremtid med teknologi, og det kan kun gå for langsomt. Som en af landets største televirksomheder er det afgørende for TDC at udbygge sit netværk indenfor teknologisk udvikling og digitalisering.

Så hvordan gør man så det?

Konceptet var at samle meningsdannere i IT branchen og skrive en bog sammen. Bogen samlede ledere fra ti store og afgørende virksomheder, der tog udgangspunkt i deres verden og de udfordringer, de står overfor og kan se tårne sig op. En slags fremtidsforskning på flere niveauer.

”Hver eneste dag mærker vi effekten af forandringerne. Vi konstaterer at det sker, og vi diskuterer, men ofte erkender vi ikke til fulde, hvad der foregår, mens vi står midt i det hele. Som samfund er det ikke noget, vi lukker øjnene for.”

Vi kan se mange fordele ved et langvarigt projekt, der fører folk sammen i et fagligt fællesskab

Tænketank med frontløbere

Second Wave udviklede konceptet for en tænketank, et digitalt site og en bog, der samler fremsynede samarbejdspartnere på feltet. Det blev til en lang række C-personligheder lige fra Eva Berneke fra KMD, Charlotte Hesdorf fra TDC til Torben Bonde hos Vestas.

Samarbejdet om bogen førte til en lang række diskussioner og debatter mellem beslutningstagerne, og fremfor et netværksmøde eller et arrangement betød det langvarige samarbejde, at deltagerne kom ind under huden på hinanden. En journalist faciliterede samtalerne gennem en række møder, og det viste sig, at deltagerne havde meget på hjerte og hjerne.

Fagligt fællesskab på lang sigt

”Den lange række af beslutningstagere sætter fokus på den digitale udvikling og det potentiale og de udfordringer, det giver for virksomheder i særdeleshed og samfundet generelt. Vi kan se mange fordele ved et langvarigt projekt, der fører folk sammen i et fagligt fællesskab,” fortæller Søren Nygaard-Andersen, direktør hos Second Wave.

Gruppen af ledere bag bogen mødes fortsat til forskellige arrangementer, og TDC har med projektet vist deres strategiske tænkning og knyttet sine vigtigste samarbejdspartnere tættere til sig.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.