TV2 Zulu’s verdens værste cykelhold imod erhvervslederne

TV2 Zulu’s “verdens værste cykelhold” imod erhvervslederne

Formål

Formålet var at sikre endnu stærkere relationer til NetDesigns kunder og samarbejdspartnere. Samtidig skulle det give genklang og opmærksomhed i IT- verdenen. En aktivitet der over en længere periode samler og udvikler det netværk, som NetDesign har fået opbygget med sine nøglekunder.

I samarbejde med TV2 Zulu, Brian Holm og NetDesign udviklede vi et koncept, der kombinerede sport, sundhed, business og det gode formål, samtidig med en kommerciel vinkel som fik smilet frem hos alle deltagerne på turen.

Seks måneders træningsforløb med professionelle trænere blev fulgt op af to TV-programmer på TV2 Zulu.

Erhvervslederne kæmpede imod otte drenge med anden etnisk oprindelse end dansk, som hver især havde vidt forskellige baggrunde. Erhvervsledernes kamp op af det legendarisk bjerg Alpe d’Huez imod de otte drenge blev et af de mest sete programmer på Zulu, og var en stor succes.

Second Wave varetog alt fra:

  • Koncept
  • Træning
  • Fly
  • Hotel
  • Aktiviteter mv. for begge grupper

Til sidst samlede vi alle medvirkende til en hyggelig reunion, som gjorde, at aktiviteten reelt levede i mere end ni måneder.

Effekt

Hele konceptet gav solid omtale både redaktionelt såvel som TV-mæssigt. Men det gav også genlyd i IT-branchen og endnu stærkere relationer til kunder og partnere og i sidste ende en forbedret bundlinje.

“En stor oplevelse for vores Zulu-drenge, men også for mig selv. Udover at Erhvervslederne kørte fra drengene op af Alpe d’Huez, så var hele forløbet en succes. En fornøjelse at arbejde sammen med Søren og Second Wave. Der er styr på det,” udtaler sportsdirektør Brian Holm.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.