Forhandlerrejse til Japan

Forhandler rejse til Japan

Formål

Incentive-rejse for de danske forhandlere af Honda til bilmærkets hjemland Japan samt præsentation af nye modeller og fremtidig salgsstrategi.

Forhandlerne blev i Honda’s imponerende hovedsæde præsenteret for den nye salgsstrategi.

Tokyo dannede rammen om opholdet, og det faglige indlæg blev krydret med  klassisk sightseeing, sumobrydning og til sidst Formel 1 som kronen på værket. De udvalgte restauranter var nøje udvalgt til rundbordsdiskussion, så gæsterne kunne tale om dagens indtryk i rolige og inspirerende omgivelser. Hele Zen-stemningen blev dyrket og imens den faglige snak gik lystigt ved bordene, fik ledelsen i Honda tid til at lære deres kunder endnu bedre at kende.

De lokale fik ligeledes mulighed for at vise gæsterne et hjørne af verdenen, som vi på den nordlige halvkugle sjældent stifter bekendtskab med.

En kultur oplevelse af de helt store samtidig med, at det fremtidige netværk blev styrket.

Effekt

Nye relationer på tværs af Hondas forhandlernet og ikke mindst en flok motiverede forhandlere, som var klar til nye udfordringer.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.