Top performance i Sydfrankrig

Top performance i Sydfrankrig

Formål

Formålet var at belønne den ekstraordinære indsats og benytte lejligheden til at præsentere den nye salgsstrategi overfor top-performance sælgere i virksomheden.

Destinationen var Sydfrankrig, hvor området omkring Nice bød på smukke omgivelser, som blev kombineret med fagligt indhold. Her fik leverandører til Citroën mulighed for at præsentere deres planer for det kommende år.

Teambuildingen strakte sig over tre dage og undervejs blev pulsen sat i vejret med 4 x 4 offroad-kørsel i bjergene omkring Nice samt fart og adrenalin på en lokal racerbane.

Effekt

Sælgerne følte sig motiverede i en virksomhed, hvor den gode indsats belønnes og netværket blev styrket på tværs af organisationen. Turen gav også ledergruppen mulighed for at møde manden-på-gulvet og høre nærmere om de udfordringer, som den del af virksomheden bliver udfordret med i dagligdagen.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.