Tings Hotel – Lissabon

Tings Hotel – Lissabon

Træk stikket

Med hjertet på det rette sted har ægteparret Thomas og Annette Tingstrup åbnet hotel i Portugals historiske hovedstad. Mød Tings Hotel i Lissabon og Kathmandu. I en travl hverdag kan man nemt gå rundt med en stille drøm om at trække stikket fra den normale 9.00-16.00 tilværelse. Hvem har ikke tænkt det? Bare pakke hele molevitten, rejse et fjernt sted hen, til en ny begyndelse, i et nyt sted med nye idéer og tanker sammen med den man holder allermest af. Kort sagt; forenkling og forandring.

De fleste af os bliver ved tanken, men for entreprenøren Thomas Bjørn Tingstrup, som er en sparringspartner i Second Wave’s tænketank “Klyngen”, og hans hustru Anette Tingstrup var det en naturlig del af en proces, at trække stikket fra to travle hverdage og i stedet rejse til Kathmandu for at åbne Tings Hotel.

Ægteparret Tingstrup fik idéen til et andet liv efter at have tilbragt 2001 med at rejse jorden rundt, men der skulle gå yderligere 8 år inden idéen blev konkret, og Hotel Tings i Kathmandu var en realitet. I dag er Tings mere end blot ét hotel. Ægteparret Tingstrup driver også Tings Art, som er en kunst og kultur rådgivningsvirksomhed, samt Tings Ting, som markedsfører cashmere, smykker, sæbe og andre produkter, og i 2017 åbnede ægteparret Tings Hotel i Lissabon.

Ægteparret Tingstrup fik idéen til et andet liv efter at have tilbragt 2001 med at rejse jorden rundt

Hjælper de unge

Grundtanken bag Tings Hotel, i både Kathmandu og Lissabon, er at skabe en rentable business. Og bruge en del af overskudet til at supporte unge, ved at se deres talenter og give dem muligheder, de eller ikke ville have haft.

Tings Lissabon ligger i Graça kvarteret, som er et dejligt beboelsesområde hvor man bor side om side med de lokale beboere. Netop filosofien om at finde en lokation, væk fra de turistede områder, men stadig i gå afstand dertil, er et fælles træk for både Tings Hotel i Lissabon og Kathmandu. Værelserne er alle tematisk navngivet efter kunst eller musikartister. Man klikker blot på artworket på sitet, og så ser man værelset man ønsker at booke.

Tings Lissabon er centralt placeret til nogle af de mest populære turistattraktioner i Lissabon. Man har således 10 minutters gang til både Castello São Jorge og borgen Al Farma. Yderligere er man tæt på det fantastiske Praça do Comércio, som er en smuk plads beliggende til Tajo floden samt Rua Augusta, som er den store shoppinggade i Lissabon. Området omkring Expo og Oceanarium er ligeledes et spændende arkitektonisk besøg værd.

Hotel Tings og området Graça er idéelt hvis du ønsker at bo på et hotel, som med ægteparret Tingstrup har hjertet på det helt rette sted, og hvis du ønsker at finde det bedste mad og de hyggeligste barer i en af Europa’s cooleste byer.

Så hvis du kun delvist overvejer at trække stikket, for en forlænget weekend, så bør du besøge Tings Hotel i Lissabon.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.