ND unlimited Conference

ND unlimited Conference

Formål

Formålet med aktiviteten var at stadfæste NetDesign som markedsleder indenfor sit felt. Målet var at kunderne ville få en bedre forståelse og indsigt af NetDesigns spidskompentencer, men med et personligt touch, humør samt et overraskelses moment, der fik smilet frem hos de inviterede gæster.

NetDesign er specialister indenfor netværk, data center, sikkerhed, UC, service og outsourcing i IT branchen, og iøvrigt en del af TDC group.

Aktiviteten, ND Unlimited, blev til i tæt samarbejde med NetDesigns ledelse og marketingsafdeling. Ydelsen fra Second Wave indeholdt bla. fuld projektledelse, logistik, onsite management og kontraktforhandlinger med Bella Center og Bella Sky samt andre praktiske forhold. Begivenheden var nærværende, personlig og udover den stærkt faglige del af begivenheden, var Peter Ålbæks livshistorie et meget inspirerende indspark til gæsterne.

Mere end 500 gæster deltog på ND Unlimited konferencen.

Effekt

Antallet af deltagere på konferencen blev mere end indfriet, da det oversteg forventningerne med 20%. Samtidig blev der skabt endnu stærkere relationer mellem kunder, NetDesign og samarbejdspartnere på konferencen. Kundemøder blev booket og mulighed for yderligere forretning etableret.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.