1000 medarbejdere i Madrid for at blive Better Together

1000 medarbejdere i Madrid for at blive “Better Together”

Sammenhold

”Som enkeltpersoner, kan vi stort set ikke udrette noget. For at skabe resultater for vore kunder er vi nødt til at arbejde i teams og trække på hinanden på tværs af organisationen. Derfor skal vi have skabt en fælles kultur i firmaet – et sammenhold.”

Det var den klokkeklare mission for CEO Carsten Boje Møller fra Visma Consulting, da han var med til at samle samtlige 1000 medarbejdere på en tredages konference i Madrid i foråret.

”Vi er et hus fyldt med specialister, og det er når vi sætter den viden sammen, at vi kan skabe løsninger. Derfor er det helt afgørende, at vi arbejder godt sammen på tværs af organisationen,” uddyber Carsten Boje Møller.

Spredt for alle vinde

Visma har en stribe gode grunde til at bruge ressourcer på at skabe en fælles holdånd.

”Vi har kontorer i fem forskellige lande i otte forskellige byer. Alene kulturforskellen mellem Finland, Litauen og Danmark kan være ret stor. Derudover sidder mange af vore specialister ude hos kunderne, mens de skaber løsninger for dem. Det betyder, at vi sjældent er sammen.”

”Det betyder, at vores mange medarbejdere sjældent har lejlighed til at mødes, men også, at der nemt opstår forskellige kulturer i de forskellige lande og på de forskellige kontorer. Samtidigt har vi i de sidste par år opkøbt et større antal virksomheder, hvor vi skal integrere helt nye medarbejdere i den samlede koncern.”

”Det er helt essentielt, at vi kender de andre og formår at arbejde sammen på tværs uanset, hvor de andre befinder sig rent fysisk.” siger Carsten Boje Møller.

Det helt afgørende er, at jeg kan mærke, at folk nemmere rækker ud til hinanden på tværs af organisationen.
Personligt synes jeg, det er hele investeringen værd