Reception for regnedrenge og –damer gav resultat

Reception for regnedrenge og –damer gav resultat

Opgaven

Den landsdækkende revisor- og rådgivningsvirksomhed samlede samarbejdspartnere og medarbejdere til overdådig reception for at fejre sammensmeltningen af tre københavnerkontorer.

Tørre tal, masser af talegaver.

Det kan godt være, at der er masser af tørre tal på bordet hos Beierholm, men til fester smøres stemmebåndene, talegaverne og danseskoene. Så for at skabe et corporate event til glæde for både ansatte, kunder og forretningsforbindelser hyrede det landsdækkende revisor- og rådgivningsselskab Beierholm os hos Second Wave.

Beierholm har hele 26 kontorer rundt om i Danmark og over et tusinde ansatte! Det sidste års tid har Gazelle-virksomheden haft kontorer tre steder i København, og nu skulle de tre samles under ét tag i Søborg. Det nye hovedsæde skulle selvfølgelig fejres behørigt med både reception udadtil og fest efterfølgende selvfølgelig hos Beierholms nye domicil i Søborg.

Markere fællesskab

Kontorsammenføringer kan være vanskelige, da de enkelte kontorer ofte har deres måde at gøre tingene på. Ved sammenflytningen af de tre kontorer i København fik Beierholm med receptionen og den efterfølgende fest markeret sammensmeltningen. Et sådant firmaarrangement skaber fællesskab på den lange bane og er en sund investering i et godt arbejdsmiljø.

”En stort revisionshus som Beierholm har næsten patent på at fastholde og styrke relationerne til deres kunder og samarbejdspartnere. Vi syretestede konceptet sammen med ledelsen, og derfor blev dette corporate event en stor succes,” siger Søren Nygaard-Andersen, direktør i Second Wave.

En stort revisionshus som Beierholm har næsten patent på at fastholde og styrke relationerne

Event som branding

Virksomheden ønskede at markere anledningen et helt særligt firmaarrangement for kunder- og forretningsforbindelser. Samtidig ønskede virksomheden at markere anledningen med en efterfølgende privat fest for de ansatte. En fest som kunne bringe tættere bånd, for når tre hidtil separate kontorer bliver til én, skal nye relationer mellem de ansatte opbygges. Ved receptionen bød Beierholms adm. direktør Kenneth Jensen gæsterne velkommen.

Second Wave var ansvarlig for planlægning og eksekvering reception og fest. Forud for eventen samledes Beierholms partnere til et officielt billede, som efterfølgende blev brugt til en annoncekampagne i Børsen med invitation til receptionen. Den blev også brugt på deres LinkedIn-side.

Receptionen tiltrak 400 gæster som blev budt velkommen af et hyggeligt hornorkester ved indgangen, og hvor kunde og rådgivere mødtes over forfriskninger og lettere anretninger. Om aftenen blev det smukke auditorium omdannet til dansegulv med dj, og hvor de ansatte fordelt på tre forskellige kontorer nu kunne mødes uformelt.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.