Peugeot EXPO 2016

Peugeot EXPO 2016

Formål

Formålet var at præsentere den nye salgsstrategi over to dage for Peugeot’s medarbejdere fra Sverige og Danmark i nogle rammer og et setup, der satte Peugeot markant på landkortet og cementerede deres markedsposition.

Peugeot Expo var det gennemgående tema og den røde tråd for hele begivenheden. Den rå location var omdannet til et smukt og imponerende galleri af Peugeot’s flotte billeder. Biler var udstillet i hallen og gæsterne havde en følelse af, at Peugeot’s position på markedet ikke var tilfældig.

Konferencens setup var top professionelt og blev efterfølgende fulgt op med en middag. Temaet for cateringen var streetfood og en flere kokke stod klar med det lækreste udvalg, som gæsterne kunne hygge sig med. Relationerne blev plejet og tiden blev brugt til at udveksle erfaringer og glæde sig over det nye spændende bilprogram, Peugeot havde præsenteret.

Underholdningen blev leveret af kendte danske og svenske artister. Turbo Weekend og Infernal satte gang i de danske gæster og de svenske verdensstjerner illusionisterne Brunof & Ljung og Amanda Jensen fik skabt en forrygende aften for det svenske publikum.

Der var sørget for transport for alle gæsterne samt overnatning.

Effekt

En stor mødedeltagelse og en høj tilfredsgrad. Men ikke mindst et sikkert og professionelt aftryk, som kan danne fundament for den fremtidige vækst hos Peugeot.

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.