Ministerbesøg ved indvielse af supercomputer

Ministerbesøg ved indvielse af supercomputer

Formål

At skabe rammerne såvel fysisk som kommunikativt for præsentation af Danmarks nye supercomputer samt at skabe kontakt til den internationale presse og sikre positiv omtale.

TV2 News dækkede åbningen i de stilsikre omgivelser i DTU’s nye Sky Lab, hvor den nye supercomputer blev præsenteret med prominente gæster fra ind- og udland.

Et tæt samarbejde med kommunikationsbureauet Operate A/S sikrede den nødvendige pressedækning i TV samt dagspressen. Danmarks sundhedsminister, Nick Hækkerup, havde et indlæg på dagens konference, som satte en tyk streg under, at Danmark er blandt de førende nationer indenfor forskning i sundhed.

Second Wave stod for hele produktionen samt projektledelsen.

Effekt

Stor pressedækning, herunder massiv omtale i danske tidsskrifter samt internationale medier som Financial Times.

Alle gæster fik en forståelse for supercomputerens berettigelse og betydning for Danmarks positionering som førende, når det gælder forskning inden for life science, pharma- og sundhedsområdet.

“Det var en meget vigtig dag for os alle. Det skulle bare køre den dag, hvor der var ministerbesøg og, hvor toppen af dansk erhvervsliv var inviteret. Jeg var tryg under hele forløbet og kunne slappe af på dagen. Second Wave var meget professionelle i deres tilgang til opgaven og løste den til udmærkelse,” udtaler Chief Operation Officer, Peter Løngreen

Få mere inspiration

Vi bidrager med en stor vifte af kreative og faglige eksperter og specialister til at netop jeres arrangement, salgsmøde eller grupperejse bliver en succes, både i ind- og udland.