Store Tanker ved Vesterhavet

Store Tanker ved Vesterhavet

Rå natur

Med åbningen af det nye Bjarke Ingels designet Tirpitz Museum ved Vesterhavet bydes der op til fantastisk arkitektur og store tanker i rå natur.

De bedste møder, eller konferencer, er altid dem som afholdes et inspirerende sted og sætter skub i nytænkningen. Vesterhavet har altid været garant for at levere plads til store tanker med sin rå, uspoleret natur. Om det er forår, sommer, efterår eller vinter findes der næsten ingen bedre medicin end at gå tur langs stranden med en ven, kollega, familie eller alene.

Regionen omkring Blåvand og Henne Strand hører til Danmarks anden mest populære “attraktion” efter København, og med blot 2 timer 45 minutter fra København findes der næsten ingen undskyldning for ikke at komme ud af mødelokalet, og få inspirationstankerne rusket godt igennem.

Området omkring Blåvand og Henne byder på et væld af muligheder for overnatning. Ønsker man at bo privat findes der et utal af luksushuse, som ofte indeholder både pool og plads til at sove op til 10-12 personer af gangen. Mange af disse er ofte placeret tæt på yderste klitrække, som ikke blot giver let adgang til en frisk morgendukket, men i ligeså høj grad en storslået udsigt.

Man bliver rigeligt belønnet efter blot en dag eller to